Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmaksasalaatti ja sipuli-puolukkavinegretti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Puolukat ovat nyt parhaimmillaan. Valmista niistä sipulin kanssa vinegretti.

Ainekset

  • 200 g pinaattia
  • jääsalaattia
  • 1 hienonnettu pieni sipuli
  • 1 hienonnettu pieni punasipuli
  • 2 dl öljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 ½ rkl survottuja puolukoita
  • 350 g kananmaksaa
  • öljyä ja voita paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Poista pinaatinlehdistä kanta ja kova ruotiosa. Annostele pinaatinlehdet ja muutama revitty jääsalaatinlehti neljälle lautaselle. Kuullota sipuli pannussa. Yhdistä pienessä kattilassa öljy, etikka, sokeri, kuullotettu sipuli, puolukat, suola ja pippuri. Lämmitä vinegretti haaleaksi ja lisää punasipuli juuri ennen tarjoilua. Kuumenna öljyä ja voita pannulla ja paista maksasiivuja minuutti per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maksan vetäytyä hetki. Nosta maksasiivut salaattipetien päälle ja lusikoi pinnalle vinegrettiä.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa