Kananpoikaa nuudelien kanssa
Pikaisesti joutuva arkiruoka, jonka saa tuntumaan kuitenkin juhlavalta eksoottisella maustamisella.
Neljälle
- 4 broilerinfileetä
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 dl kanalientä
- 2 dl kermaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl hienonnettua korianteria
- 2 rkl tuoretta inkivääriraastetta
- 300 g munanuudeleita
- 2 tl kurkumaa
- 300 g pakaste-wokkivihanneksia
- 2 rkl tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Suikaloi broilerinfileet. Kuori valkosipulinkynsi. Laita lihasuikaleet kattilaan ja kaada päälle kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta juustokuminalla, korianterilla ja inkivääriraasteella. Lisää wokkivihannekset. Keitä hiljaa 8 minuuttia.
3. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"