Kananpoikaa nuudelien kanssa

Pikaisesti joutuva arkiruoka, jonka saa tuntumaan kuitenkin juhlavalta eksoottisella maustamisella.

Neljälle

  • 4 broilerinfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl tuoretta inkivääriraastetta
  • 300 g munanuudeleita
  • 2 tl kurkumaa
  • 300 g pakaste-wokkivihanneksia
  • 2 rkl tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Suikaloi broilerinfileet. Kuori valkosipulinkynsi. Laita lihasuikaleet kattilaan ja kaada päälle kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta juustokuminalla, korianterilla ja inkivääriraasteella. Lisää wokkivihannekset. Keitä hiljaa 8 minuuttia.

3. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.