Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananpoikaa nuudelien kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pikaisesti joutuva arkiruoka, jonka saa tuntumaan kuitenkin juhlavalta eksoottisella maustamisella.

Neljälle

  • 4 broilerinfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl tuoretta inkivääriraastetta
  • 300 g munanuudeleita
  • 2 tl kurkumaa
  • 300 g pakaste-wokkivihanneksia
  • 2 rkl tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Suikaloi broilerinfileet. Kuori valkosipulinkynsi. Laita lihasuikaleet kattilaan ja kaada päälle kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta juustokuminalla, korianterilla ja inkivääriraasteella. Lisää wokkivihannekset. Keitä hiljaa 8 minuuttia.

3. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kananpoika