1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Paista broilerinkoivet uunissa. Penslaa koivet 15 minuutin jälkeen seoksella, johon laitat sitruunasta puristetun mehun, soijaa, 1 valkosipulinkynnen, timjamia ja mustapippuria.
3. Tarkista koivet 30 minuutin jälkeen. Tee viilto lihaan nähdäksesi, että liha on valkoista ja siitä tihkuva neste kirkasta.
4. Kuori raa'at perunat ja keitä ne vedessä vajaat 20 minuuttia.
5. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi niiden vielä ollessa kuumia, laita palat kulhoon.
6. Liuota liemikuutio 1 dl kuumaa vettä. Lisää öljy ja viinietikka sekä valkosipulinkynsi, ja kaada kastike perunakuutioiden päälle.
7. Leikkaa paprika ja kurkku pieniksi paloiksi ja hienonna tilli. Lisää vihannekset perunasalaattiin.