Broileriwokki bambunversojen ja maapähkinöiden kera

Tämän broileriwokin salaisuus piilee maistuvissa broilerisuikaleissa, jotka marinoidaan ennen wokkaamista. Yksinkertainen kastike on kuin piste i:n päällä. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • ½ tl suolaa
  • 1 munanvalkuainen
  • 2 tl Maizenaa
  • öljyä paistamiseen
  • 100 g bambunversoja
  • 2 salaattisipulia
  • 100 g herkkusieniä
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl pavunituja
  • 2 lehtisellerinvartta
  • (maapähkinävoita)

Wokkikastike

  • 4 rkl soijaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 tl Maizenaa
  • ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Leikkaa broilerinfileet ohuiksi suikaleiksi. Sekoita marinadi munanvalkuaisesta, Maizenasta ja suolasta. Anna lihasuikaleiden marinoitua hetki ennen paistamista. Suikaloi bambunversot, salaattisipulit, porkkanat ja sellerit. Viipaloi herkkusienet. Sekoita kasvikset, herkkusienet ja pavunidut kulhossa.

2. Kastike: sekoita soija, sokeri, viinietikka, vesi ja maizena.

3. Kuullota broilerisuikaleita öljyssä wokkipannulla. Alenna lämpöä ja paista broilerisuikaleet kypsiksi. Nosta lihat pannulta. Lisää pannulle vuorostaan kasvis-sienisekoitus ja wokkaa niitä hetki. Kaada kastike kasvis-sienisekoituksen ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Halutessasi voit ripotella pinnalle maapähkinöitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!