Kanawrapit avokadon ja tomaattisalsan kera

Ei paljon tarvita, että oppii käärimään kaikki-yhdessä-kääröjä lounaaksi, evääksi, piknikille. Ne on helppo kääräistä voipaperiin ja wrappi mahtuu vaikka taskuun.

Neljälle

  • 4 maissitortillaa
  • 1 kylmä grillattu broileri
  • ½ punasipulia
  • 2 avokadoa
  • 4 rkl maissinjyviä
  • 2 rkl tuoretta korianterisilppua
  • 1 dl meksikolaista tomaattisalsaa (purkista)

Tarjoiluun

  • 4 rkl kermaviiliä tai ranskankermaa

Valmistusohje

1. Irrota lihat broilerista ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja avokadot.

2. Levitä tortillat työlaudalle. Jaa sipuli, avokado ja maissi jokaisen levyn keskelle, lisää kanapaloja ja sirottele korianteria. Päätä tomaattisalsalla.

3. Taita käärölle pohja ja taivuta reunat keskelle, niin että muodostuu tiiviisti sulkeutuva wrap. Tarjoilun yhteydessä tipauta nokare kermaviiliä wrapin avoimeen päähän.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.