Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanawrapit avokadon ja tomaattisalsan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ei paljon tarvita, että oppii käärimään kaikki-yhdessä-kääröjä lounaaksi, evääksi, piknikille. Ne on helppo kääräistä voipaperiin ja wrappi mahtuu vaikka taskuun.

Neljälle

  • 4 maissitortillaa
  • 1 kylmä grillattu broileri
  • ½ punasipulia
  • 2 avokadoa
  • 4 rkl maissinjyviä
  • 2 rkl tuoretta korianterisilppua
  • 1 dl meksikolaista tomaattisalsaa (purkista)

Tarjoiluun

  • 4 rkl kermaviiliä tai ranskankermaa

Valmistusohje

1. Irrota lihat broilerista ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja avokadot.

2. Levitä tortillat työlaudalle. Jaa sipuli, avokado ja maissi jokaisen levyn keskelle, lisää kanapaloja ja sirottele korianteria. Päätä tomaattisalsalla.

3. Taita käärölle pohja ja taivuta reunat keskelle, niin että muodostuu tiiviisti sulkeutuva wrap. Tarjoilun yhteydessä tipauta nokare kermaviiliä wrapin avoimeen päähän.

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat