Ruusuleivät ja mimosasalaatti
Kauniit ja pienet täytetyt ruusuleivät sopivat hienosti alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi drinkkien kanssa.
10 leipää
- 10 ruususämpylää
- 2 rkl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- 1 tl dijonsinappia
1 dl jokaista kuutioina
- -omenaa
- -kurkkua
- -juuriselleriä, keitettyä
- -ananasta
- -persikkaa
- 1 pkt pekonisuikaleita
Valmistusohje
1. Paista pekonit rapeiksi ja murenna hienoksi.
2. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja sinappi sekä vihannes- ja hedelmäkuutiot sekä puolet pekonista.
3. Lämmitä sämpylöitä hetki uunissa, leikkaa niistä kansi ja koverra vähän sisustaa pois. Täytä sämpylät, koristele pekonilla ja muutamalla hedelmäpalalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku