Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanasalaattivoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä voileipä on täydellinen valmistaa, kun päivälliseltä on jäänyt yli kanaa. Muuten voit myös käyttää valmista salaattikanaa, jota voit löytää pakastealtaasta.

1 voileipään

  • 1 voisarvi
  • 1 salaatinlehti
  • 1 punainen paprikarengas

Kanatäyte

  • 50 g paistettua, kuutioitua kanaa
  • 1 rkl majoneesia
  • 1 rkl kermaviiliä
  • hieman kevät- tai ruohosipulia
  • ½ tl dijonsinappia
  • ½ tl hienonnettua tilliä
  • hieman suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi, kermaviili, suola, sinappi ja tilli. Lisää kana ja sipuli.

2. Halkaise voisarvi. Aseta salaatinlehti pohjapalalle, lisää paprikarengas ja levitä päälle kanaseos.

3. Laita voisarven päällimmäinen osa päälle ja paina se kevyesti paikalleen. Tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä