Kanasalaattivoileipä
Tämä voileipä on täydellinen valmistaa, kun päivälliseltä on jäänyt yli kanaa. Muuten voit myös käyttää valmista salaattikanaa, jota voit löytää pakastealtaasta.
1 voileipään
- 1 voisarvi
- 1 salaatinlehti
- 1 punainen paprikarengas
Kanatäyte
- 50 g paistettua, kuutioitua kanaa
- 1 rkl majoneesia
- 1 rkl kermaviiliä
- hieman kevät- tai ruohosipulia
- ½ tl dijonsinappia
- ½ tl hienonnettua tilliä
- hieman suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, kermaviili, suola, sinappi ja tilli. Lisää kana ja sipuli.
2. Halkaise voisarvi. Aseta salaatinlehti pohjapalalle, lisää paprikarengas ja levitä päälle kanaseos.
3. Laita voisarven päällimmäinen osa päälle ja paina se kevyesti paikalleen. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"