Kanasalaattivoileipä

Tämä voileipä on täydellinen valmistaa, kun päivälliseltä on jäänyt yli kanaa. Muuten voit myös käyttää valmista salaattikanaa, jota voit löytää pakastealtaasta.

1 voileipään

  • 1 voisarvi
  • 1 salaatinlehti
  • 1 punainen paprikarengas

Kanatäyte

  • 50 g paistettua, kuutioitua kanaa
  • 1 rkl majoneesia
  • 1 rkl kermaviiliä
  • hieman kevät- tai ruohosipulia
  • ½ tl dijonsinappia
  • ½ tl hienonnettua tilliä
  • hieman suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi, kermaviili, suola, sinappi ja tilli. Lisää kana ja sipuli.

2. Halkaise voisarvi. Aseta salaatinlehti pohjapalalle, lisää paprikarengas ja levitä päälle kanaseos.

3. Laita voisarven päällimmäinen osa päälle ja paina se kevyesti paikalleen. Tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!