Kanipata kookoksen kera
Venezuelasta peräisin olevan kanipadan tekee erityiseksi kookoksen maku. Tällä ohjeella voit tehdä pataa myös broilerinpaloista. Tarjoile padan kanssa keitettyjä perunoita ja leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1 ½ kg kaninlihaa luineen
- 5 dl kookosmaitoa
- 1 dl kookoshiutaleita
- 3 tomaattia
- 1 1/4 dl sipulisilppua
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kalttaa ja pieni tomaatit. Kuori ja silppua sipuli. Soseuta tomaatit ja sipuli mikserissä. Sekoita sose kookosmaidon ja kookoshiutaleiden kanssa.
2. Kuumenna seos kiehuvaksi, mausta suolalla ja pippurilla ja keitä 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Lisää pataan kaninpalat ja sulje kansi. Keitä hiljaa miedolla lämmöllä noin tunti, tai kunnes liha on mureaa.
3. Valele lihoja muutaman kerran keittämisen aikana. Tarjoile padan rinnalla leipää ja/tai perunaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku