Työvaiheet:
1. Leikkaa kani paloiksi, irrottaen ensin mahdolliset sisäelimet (joista kannattaa säästää ainakin maksat), etu- ja takakoivet ja leikkaa selkä neljään osaan.
2. Ruskista lihapalat pannulla oliiviöljyssä tai voissa ja lisää sitten tilkka lientä. Peitä kannella ja anna hautua hiljaisella tulella. Lisää arneis viiniä ja lientä pikku hiljaa.
3. Pilko vihannekset melko kookkaiksi lohkoiksi ja lisää pannulle ja lisää lientä.
4. Hauduta kannen alla hiljaisesti poristen vielä noin tunti 20 minuuttia ja mausta.
5. Tarkista lihojen kypsyys ja maku. Liha on kypsää kun liha irtoaa luusta helposti.
Jos teet reseptin Suomessa helpommin saatavilla olevasta jäniksestä niin vaihda viini punaiseksi, sillä jäniksen lihan maku on paljon voimakkaampaa ja tummempaa kuin kanin ja se vaatii siksi vähän enemmän makuja.