Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kardemumma-mustikkapullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Syö nämä vastapaistettuina.

10-12 kpl

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 50 g pehmeää voita
  • 1 vatkattu muna
  • 1 dl maitoa
  • noin 2 dl mustikoita
  • tomusokeria puuterointiin

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225-250 asteeseen. Yhdistä kuivat ainekset, lisää voi pieninä nokareina. Vatkaa muna ja työstä puolet siitä taikinaan, säästä loput penslaukseen. Lisää lopuksi maito ilman että työstät taikinaa liikaa.

2. Laita taikinasta nokareita foliovuokiin. Paina jokaiseen syvennys ja laita siihen mustikoita. Penslaa kananmunalla.

3. Paista uunin keskitasolla 5-10 minuuttia. Sihtaa päälle tomusokeria leivonnaisten jäähdyttyä.

Tuoreimmat aiheesta

Pullat