Kustin pullat

Nämä pikkupullat ehdit leipoa vaikka iltapäiväkahville.

18-20 kpl

  • 50 g voita
  • 1 rkl sokeria
  • 40 g hiivaa
  • 1 muna
  • 1 dl kylmää maitoa
  • 5-6 dl vehnäjauhoa
  • 1 muna voiteluun
  • raesokeria pinnalle

Täyte

  • 100 g voita
  • ½ dl sokeria
  • 3 raastettua karvasmantelia

Valmistusohje

1. Sekoita keskenään voi, sokeri ja hiiva taikinakulhossa. Lisää muna, maito ja suurin osa jauhosta ja vaivaa tasaiseksi. Kauli taikina ohueksi jauhotetulla leivinpöydällä.

2. Sekoita voi, sokeri ja karvasmanteliraaste keskenään täytteeksi.

3. Leikkaa taikina kolmikulmioksi ja nosta nokare täytettä jokaiselle. Taivuta kolmion kulmat keskelle ja pane pullat paperivuokiin. Anna niiden nousta 40 minuuttia.

4 Kuumenna uuni 200 asteeseen. Penslaa pullat vispatulla munalla ja ripota pinnalle raesokeria. Paista 12-15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!