Valmista ensin maustevoi sekoittamalla pehmeään voihin survotut puolukat, paahdetut ja rouhitut pähkinät sekä rosépippurit. Kääräise kelmuun tangoksi ja anna jähmettyä pakkasessa tai jääkaapissa. Leikkaa puolukkavoitangosta siivuja lampaankyljysten päälle.
Taputtele kyljykset kuiviksi. Suolaa ja pippuroi molemmin puolin. Lisää öljyn joukkoon kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet, ja hienonnetut yrtit. Kaada marinadi kyljyksille ja anna maustua vähintään 1 tunti tai yön yli.
Paista keskikuumalla pannulla öljy-voiseoksessa haluttuun kypsyyteen 2–4 minuuttia per puoli.
Valmista palsternakkapyree. Kuori ja pilko palsternakat sekä peruna. Keitä ne kypsiksi maidossa hiljaisella tulella noin 20 minuuttia. Kaada maito talteen. Lisää voi ja soseuta sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Lisää maitoa kunnes koostumus mieluinen. Mausta suolalla.