1. Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Paloittele tomaatit, säästä liemi. Ruskista lihakuutiot kahdessa erässä ja siirrä hetkeksi sivuun.
2. Sulata paksupohjaisessa padassa ruokalusikallinen voita. Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet ja kuullota pari minuuttia, älä ruskista. Lisää tomaatit liemineen, timjami, laakerinlehti, sahrami sekä suola ja pippuri.
3. Lisää pataan lihat ja kanaliemi. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan. Sekoita joukkoon riisi ja jätä pata hautumaan miedolle lämmölle vielä 20 minuutiksi. Lisää pataan tarvittaessa kanalientä tai vettä. Kun valmistusaikaa on jäljellä 5 minuuttia, lisää herneet. Tarjoa suoraan padasta.