1. Kuori ja hienonna sipuli karkeasti, puhdista porkkana ja paloittele. Laita kylkipaisti kattilaan, lisää vettä niin että liha juuri peittyy, lisää vihannekset ja laakerinlehdet, maustepippurit ja mustapippurit sekä halutessasi hickoryöljy, ja keitä kannen alla n. 1 tunti tai kunnes liha alkaa irrota luista. Anna paistin jäähtyä liemessään kylmässä.
2. Paloittele paisti luiden välistä, suolaa. Laita palat pellille ja paista uunissa täydellä lämmöllä. Ne eivät saa palaa, mutta niistä pitää tulla rapeita.
3. Kastike: Paloittele luumut sentinkokoisiksi paloiksi, laita ne kanaliemeen, kaada mukaan viinietikka ja mausta sambalilla. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 1-1 ½ tuntia, sekoittele välillä. Suurusta kastike vatkaamalla lopuksi luumut rikki. Jos kastike on liian löysää, keitä sitä kokoon ilman kantta samalla sekoittaen.