1. Huuhdo luut kylmässä vedessä. Kuori sipulit ja pistä kumpaankin sipuliin mausteneilikka. Rapsuta, ja huuhdo porkkanat, paloittele. Huuhdo ja halkaise purjo. Solmi persilja, timjami, laakerinlehti ja valkopippurit sideharsoon.
2. Laita vasikanluut ja kylmää vettä kattilaan, kuumenna kiehuvaksi niin, että kattilaan muodostuu vaahtoa. Kaada vesi vaahtoinen pois, huuhdo luut, tiskaa kattila. Laita luut takaisin kattilaan, kaada päälle 2 litraa kylmää vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto huolellisesti. Lisää vihannekset, suola ja mausteet. Keitä hiljalleen kannen alla 3-4 tuntia. Kuori vaahtoa tarvittaessa.
3. Kuumenna lopuksi lämpöä ja anna liemen kiehua vilkkaasti 10 minuuttia, jotta se kiehuu kokoon. Mausta tarvittaessa suolalla (mutta varoen, mausta mieluummin valmista keittoa tai kastiketta). Siivilöi. Jäähdytä nopeasti ja poista jähmettynyt rasvakerros. Nyt liemi on valmis käytettäväksi, jääkaapissa jonkin aikaa säilytettäväksi tai pakastettavaksi.