Aloita laittamalla kattilaan kanaliemi, inkivääri, valkosipuli ja kookosmaito. Anna ainesten hieman keittyä. Lisää joukkoon pikkuporkkanat ja mausta keitto suolalla. Lopuksi kaada keitto lautaselle ja lisää maissinpalaset, sokeriherneet ja katkaravut. Koristele keitto korianterilla ja limelohkolla.
Makuja
Katkarapukookoskeitto
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Inkivääriä, kookosmaitoa ja korianteria! Saran katkarapukeitossa on itämaisia makuja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 3 dl kanalientä
- 1 tl inkivääriä, raastettuna
- 1 tl valkosipulia, raastettuna
- 1 dl kookosmaitoa
- 10 kpl pikkuporkkanoita
- 20 kpl sokeriherneitä
- 1 purkki minimaisseja, paloiksi leikattuna
- 100g katkarapuja, sulatettuna
- Suolaa
- Korianteria
- 1 limelohko