Katkarapukookoskeitto

Inkivääriä, kookosmaitoa ja korianteria! Saran katkarapukeitossa on itämaisia makuja.

Ainekset

  • 3 dl kanalientä
  • 1 tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 tl valkosipulia, raastettuna
  • 1 dl kookosmaitoa
  • 10 kpl pikkuporkkanoita
  • 20 kpl sokeriherneitä
  • 1 purkki minimaisseja, paloiksi leikattuna
  • 100g katkarapuja, sulatettuna
  • Suolaa
  • Korianteria
  • 1 limelohko

Valmistusohje

Aloita laittamalla kattilaan kanaliemi, inkivääri, valkosipuli ja kookosmaito. Anna ainesten hieman keittyä. Lisää joukkoon pikkuporkkanat ja mausta keitto suolalla. Lopuksi kaada keitto lautaselle ja lisää maissinpalaset, sokeriherneet ja katkaravut. Koristele keitto korianterilla ja limelohkolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!