1. Piirastaikina: Nypi voi ja jauhot murutaikinaksi, lisää vesi ja työstä nopeasti notkeaksi taikinaksi. Laita muovikelmussa jääkaappiin 1 tunniksi.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
3. Hienonna tomaatit karkeasti. Paista sipulit öljyssä, lisää tomaatit, tomaattipyree ja mausteet. Keitä hiljalleen ilman kantta kunnes seos sakenee.
4. Ota taikina jääkaapista, kaulitse se ja vuoraa sillä piirasvuoka. Pistele pohja, esipaista uunissa 10 minuuttia.
5. Ripottele puolet juustosta piiraskuorelle, kaada täyte sen päälle, ripottele päälle kassler ja lopuksi loput juustosta.
6. Koristele halutessasi ylijäämätaikinasta tekemilläsi lehdillä. Penslaa munalla ja paista kypsäksi n. 20 minuuttia.