Katkarapuletut

Tässä maukas pieni illallisruoka tai kevyt päivällinen. Valmistus käy käden käänteessä, jos käytät käytännöllisiä puolivalmisteita.

4 annosta

  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 dl valmista bernaisekastiketta
  • 2 rkl silputtua tilliä
  • 8 valmista ohukaista
  • 1 dl juustoraastetta

Koristeeksi

  • tuoreita yrttimausteita

Valmistusohje

1. Hienonna katkaravut. Sekoita ne ja tilli bernaisekastikkeeseen. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta ohukaiset voideltuun uunivuokaan. Ripottele juusto pinnalle. Gratinoi 15 minuuttia. Koristele tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.