Katkarapuletut
Tässä maukas pieni illallisruoka tai kevyt päivällinen. Valmistus käy käden käänteessä, jos käytät käytännöllisiä puolivalmisteita.
4 annosta
- 100 g kuorittuja katkarapuja
- 2 dl valmista bernaisekastiketta
- 2 rkl silputtua tilliä
- 8 valmista ohukaista
- 1 dl juustoraastetta
Koristeeksi
- tuoreita yrttimausteita
Valmistusohje
1. Hienonna katkaravut. Sekoita ne ja tilli bernaisekastikkeeseen. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta ohukaiset voideltuun uunivuokaan. Ripottele juusto pinnalle. Gratinoi 15 minuuttia. Koristele tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka