Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapuletut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä maukas pieni illallisruoka tai kevyt päivällinen. Valmistus käy käden käänteessä, jos käytät käytännöllisiä puolivalmisteita.

4 annosta

  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 dl valmista bernaisekastiketta
  • 2 rkl silputtua tilliä
  • 8 valmista ohukaista
  • 1 dl juustoraastetta

Koristeeksi

  • tuoreita yrttimausteita

Valmistusohje

1. Hienonna katkaravut. Sekoita ne ja tilli bernaisekastikkeeseen. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta ohukaiset voideltuun uunivuokaan. Ripottele juusto pinnalle. Gratinoi 15 minuuttia. Koristele tuoreilla yrteillä.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut