Savuostereilla täytetyt ohukaiset

Makuja-kokki Sami Garamin reseptin avulla pääset helposti nauttimaan ostereista. Nämä ohukaiset saavat veden kielelle.

Ainekset

  • 2 prk savuostereita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 4-5 dl rasvatonta maitoa
  • 2 kananmunaa
  • n. 2 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 50 g emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kuumenna pannu ja pilko valkosipulinkynnet ja sipuli. Valuta ostereiden öljyä pannulla ja paista sipulit siinä. Kaada osterit mukaan lopuksi.

Valmista ohukaistaikina maidosta, munista ja vehnäjauhoista ja paista siitä suuria ohukaisia. Täytä ne osteritäytteellä ja taita nyyteiksi. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kuorruta uunin grillivastuksen alla. Tarjoa lisäksi raikasta vihersalaattia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!