Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rakastuneet katkaravut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mukavaa kutsuruokaa. Tarjoile mielellään rapean vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 800 g kuorellisia katkarapuja
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 rkl currya
  • cayennepippuria
  • 3 dl kermaa
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 pieni prk ananaspaloja
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja kääntele ne jauhoissa. Paista sipulia, currya ja cayennepippuria voissa padassa. Lisää katkaravut ja kuumenna. Lisää kerma ja viini, keitä hiljalleen pari minuuttia. Lisää tilli.

2. Tarjoile heti vastakeitetyn riisin ja ananaksen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike