Rakastuneet katkaravut
Julkaistu
Mukavaa kutsuruokaa. Tarjoile mielellään rapean vihersalaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 800 g kuorellisia katkarapuja
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 rkl currya
- cayennepippuria
- 3 dl kermaa
- ¾ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 pieni prk ananaspaloja
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut ja kääntele ne jauhoissa. Paista sipulia, currya ja cayennepippuria voissa padassa. Lisää katkaravut ja kuumenna. Lisää kerma ja viini, keitä hiljalleen pari minuuttia. Lisää tilli.
2. Tarjoile heti vastakeitetyn riisin ja ananaksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku