Poronpaistikukka
Valmiista poronpaistista saat nopean, mutta tyylikkään alkuruoan. Välttääksesi avokadon tummumisen, ripota sille sitruunamehua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8-12 viipaletta savuporonpaistia
- 2 kypsää avokadoa
- tilkka sitruunamehua
- mustapippuria
- pakastettuja puolukoita
Valmistusohje
1. Taita savuporosiivut ja asettele ne ympyrään vadille.
2. Soseuta avokadojen malto tehosekoittimessa tms. juuri ennen tarjoilua. Tiputa vähän puristettua sitruunamehua joukkoon ja mausta kevyesti.
3. Lusikoi avokadosose keskelle vatia ja koristele jääpuolukoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa