Kaurapallot aikuiseen makuun
Jos olet joskus päässyt kaurapallojen makuun, tässä on jotakin vielä parempaa. Nämä pallerot saavat erityisen makunsa Cointreausta. Alkuperäisreseptin voi on vaihdettu kevyempään raejuustoon. Nämä maistuvat kahvin kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
30 kpl
- 100 g raejuustoa
- 1 dl sokeria
- 2 rkl kaakaota
- 1 rkl vaniljasokeria
- 4 dl kauraryynejä
- 2 rkl Cointreau-likööriä
Koristeluun
- kookoshiutaleita
- paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
1. Laita ensin kookoshiutaleet ja paahdetut mantelilastut kumpikin omalle syvälle lautaselleen.
2. Sekoita raejuusto ja sokeri. Lisää kaakao, vaniljasokeri, kauraryynit ja Cointreau. Sekoita hyvin.
3. Muotoile taikinasta 30 palloa, joista toiset kierittele kookoshiutaleissa, toiset mantelilastuissa. Kaurapallot säilytetään kannellisessa purkissa viileässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku