Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kaurapallot aikuiseen makuun

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos olet joskus päässyt kaurapallojen makuun, tässä on jotakin vielä parempaa. Nämä pallerot saavat erityisen makunsa Cointreausta. Alkuperäisreseptin voi on vaihdettu kevyempään raejuustoon. Nämä maistuvat kahvin kanssa!

30 kpl

  • 100 g raejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl kaakaota
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 4 dl kauraryynejä
  • 2 rkl Cointreau-likööriä

Koristeluun

  • kookoshiutaleita
  • paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje

1. Laita ensin kookoshiutaleet ja paahdetut mantelilastut kumpikin omalle syvälle lautaselleen.

2. Sekoita raejuusto ja sokeri. Lisää kaakao, vaniljasokeri, kauraryynit ja Cointreau. Sekoita hyvin.

3. Muotoile taikinasta 30 palloa, joista toiset kierittele kookoshiutaleissa, toiset mantelilastuissa. Kaurapallot säilytetään kannellisessa purkissa viileässä.

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset