Mainos

Kuitusuklaa ja Suklaakeksit

Kuitusuklaapallot ovat mukavia pikkuherkkuja, joihin ei tarvita uunia. Oiva vaihtoehto suklaan nälkään! Samasta ohjeesta voit tehdä myös suklaakeksejä, katso vinkki ohjeen lopussa!

Noin 30 kpl

  • 100 g tummaa suklaata sulatettuna
  • 1 banaani
  • 3 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
  • 1 dl rusinoita
  • 1 rkl mehua (rommia)

Pinnalle

  • Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
  • kookoshiutaleita

Suklaakeksit noin 30 kpl

  • 50 g voita
  • noin. ½ dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään kiinteäksi seokseksi. Ota taikinasta nokareita pieniin karkkivuokiin tai pyörittele taikinasta käsin pieniä palloja ja kierittele ne lautasella Pikakaura+Kuitu + kookoshiutale -seoksessa. Säilytä jääkaapissa.

Suklaakeksit

Lisää Kuitusuklaa -ohjeeseen voita, sokeria ja leivinjauhetta. Ota taikinasta pikkulusikalla matalia nokareita uunipellille ja paista niitä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.