Kuitusuklaa ja Suklaakeksit
Kuitusuklaapallot ovat mukavia pikkuherkkuja, joihin ei tarvita uunia. Oiva vaihtoehto suklaan nälkään! Samasta ohjeesta voit tehdä myös suklaakeksejä, katso vinkki ohjeen lopussa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Noin 30 kpl
- 100 g tummaa suklaata sulatettuna
- 1 banaani
- 3 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
- 1 dl rusinoita
- 1 rkl mehua (rommia)
Pinnalle
- Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
- kookoshiutaleita
Suklaakeksit noin 30 kpl
- 50 g voita
- noin. ½ dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään kiinteäksi seokseksi. Ota taikinasta nokareita pieniin karkkivuokiin tai pyörittele taikinasta käsin pieniä palloja ja kierittele ne lautasella Pikakaura+Kuitu + kookoshiutale -seoksessa. Säilytä jääkaapissa.
Suklaakeksit
Lisää Kuitusuklaa -ohjeeseen voita, sokeria ja leivinjauhetta. Ota taikinasta pikkulusikalla matalia nokareita uunipellille ja paista niitä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka