Kaviaarilaatikko

Tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji sopii sillipöytään, yöpalana tai lounaaksi hyvän leivän ja salaatin kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 3 dl maitoa
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 pieni purkkia kaviaaria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä maito ja kaada se korppujauhojen päälle, anna jäähtyä.

2. Lisää kaviaari ja munat, yksi kerrallaan. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele se sekä tilli mukaan.

3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Höylää päälle hieman voita tai margariinia. Paista uunissa n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.