Kaviaarilaatikko
Tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji sopii sillipöytään, yöpalana tai lounaaksi hyvän leivän ja salaatin kera.
Kuudelle-kahdeksalle
- 3 dl maitoa
- 2 dl korppujauhoja
- 2 pieni purkkia kaviaaria
- 2 dl kuohukermaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä maito ja kaada se korppujauhojen päälle, anna jäähtyä.
2. Lisää kaviaari ja munat, yksi kerrallaan. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele se sekä tilli mukaan.
3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Höylää päälle hieman voita tai margariinia. Paista uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti