Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kaviaarilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji sopii sillipöytään, yöpalana tai lounaaksi hyvän leivän ja salaatin kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 3 dl maitoa
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 pieni purkkia kaviaaria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä maito ja kaada se korppujauhojen päälle, anna jäähtyä.

2. Lisää kaviaari ja munat, yksi kerrallaan. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele se sekä tilli mukaan.

3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Höylää päälle hieman voita tai margariinia. Paista uunissa n. 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Mätilaatikko