Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Talon kaviaarilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.

Neljälle

  • 10 perunaa viipaleina
  • 2 sipulia viipaleina
  • 3 dl kermaa
  • 1,5 dl tuubikaviaaria
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • suolaa ja pippuria
  • korppujauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.

2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.

3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Mätilaatikko