Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Suolainen laatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Erilaisissa laatikoissa jääkaapista löytyneet tähteet pääsevät oikeuksiinsa!

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaat
  • 8 isoa anjovisfileetä
  • 2 pientä punasipulia
  • 1 prk mätiä, 90 g
  • 3 dl kahvikermaa
  • 2 rkl korppujauhoja
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi perunat, leikkaa anjoviksista nahka pois, hienonna sipuli.

2. Laita perunat voideltuun uunivuokaan, peitä perunapeti anjoviksella ja sipulilla. Vatkaa mäti ja kerma ja kaada vuokaan.

3. Sihtaa päälle korppujauhoja, paista uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Sillilaatikko