Suolainen laatikko
Julkaistu
Erilaisissa laatikoissa jääkaapista löytyneet tähteet pääsevät oikeuksiinsa!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 8 keitettyä, kylmää perunaat
- 8 isoa anjovisfileetä
- 2 pientä punasipulia
- 1 prk mätiä, 90 g
- 3 dl kahvikermaa
- 2 rkl korppujauhoja
- voita vuokaan
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi perunat, leikkaa anjoviksista nahka pois, hienonna sipuli.
2. Laita perunat voideltuun uunivuokaan, peitä perunapeti anjoviksella ja sipulilla. Vatkaa mäti ja kerma ja kaada vuokaan.
3. Sihtaa päälle korppujauhoja, paista uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku