1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kuumenna maito kiehuvaksi samalla vatkaten mukaan jauhot. Ota kattila liedeltä ja vatkaa mukaan munankeltuaiset yksi kerrallaan, lisää sitten kylmä voi. Hienonna anjovisfileet ja sekoita niihin noin puolet anjovisten liemestä. Lisää anjovikset maitoseokseen.
2. Voitele annosvuoat erittäin huolellisesti. Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele mukaan maizena. Kääntele mukaan maito-keltuaisseos ja jaa taikina annosvuokiin niin että ne täyttyvät n. ¾ matkalta. Tasoita pinnat ja paista uunissa 10 minuuttia.
3. Kastike: Sulata voi, lisää jauhot ja sekoita kunnolla, lisää maito ja kerma samalla vatkaten, anna kiehua pari minuuttia. Mausta mätitahnalla, ruohosipulilla ja pippurilla. Viimeistele kastike ruokalusikallisella voita.
4. Tee kastikkeesta koristeelliset peilit lämpimille lautasille, kumoa kohokkaat kastikkeen päälle. Koristele persiljanoksin.