1. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Viipaloi. Sekoita vehnäjauhot ja kaneli, kääntele viipaleet seoksessa. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Lisää maito ja vesi samalla voimakkaasti sekoittaen. Sekoita taikina tasaiseksi ja kiiltäväksi. Kuumenna öljy 190-asteiseksi. Kasta omenapalat frityyritaikinaan ja friteeraa öljyssä kunnes ne ovat kullanruskeita. Valuta talouspaperilla.
2. Sabayon: Sekoita keltuaiset, sokeri ja viini isossa, lämmönkestävässä kulhossa. Kuumenna kattilassa vettä juuri ja juuri kiehuvaksi ja laita kulho kattilan ylle. Kulhon pohja ei saa koskettaa vettä. Vatkaa pallovispilällä kunnes seos on sileää ja kuohuvaa ja on kolminkertaistunut. Vatkaa taukoamatta äläkä anna kulhon lämmetä liikaa, silloin tuloksena on munakokkelia. Lopputuloksen tulee olla kermainen, kalpea ja vaahtomainen.
3. Asettele omenaviipaleet 4 lautaselle ja koristele muutamalla ruokalusikallisella sabayonia. Tarjoile loput sabayonista erillisestä kulhosta.