1. Huuhdo ankerias hyvin. Paloittele se 2 cm viipaleiksi paksusta kohdasta ja leveämmiksi viipaleiksi ohuesta kohdasta. Kuori ja viipaloi porkkana ja sipuli. Puhdista ja viipaloi purjo ohuesti. Poimi tillinkruunut varsista ja säästä ne. Solmi purjo, tillinvarret ja laakerinlehti kimpuksi.
2. Sekoita etikka ja vesi liemeen ja lisää suola, valkopippurit, porkkana, sipuli ja maustekimppu. Tarvitset niin paljon lientä, että se juuri peittää kalan. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja maista, mausta lisää tarvittaessa. Lisää kala, kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja anna kiehua n. 15-20 minuuttia, kuori välillä vaahtoa. Laita liivatelehti likoamaan kylmään vesitilkkaan.
3. Nosta ankeriaspalat liemestä reikäkauhalla ja laita ne syvälle vadille. Sekoita liivate liemeen. Siivilöi liemi ankeriaspaloille ja anna jäähtyä. Koristele tillillä ja porkkanaviipaleilla liemestä. Anna jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tarjoilua.