Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Keitettyjä rapuja ja tilliä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tinan herkullisen rapureseptin salaisuus on keitinliemessä. Ruotsin suosikkikokki maustaa liemen oluella!

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 35 elävää rapua
  • 6 l vettä
  • 3 pulloa olutta
  • 275 g karkeaa suolaa
  • 10 sokeripalaa
  • paljon tilliä

Valmistusohje

Kuumenna vesi, olut, suola, sokeri ja tilli kiehuvaksi. Lisää ravut ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista ravut vedestä ja aseta ne suureen kulhoon. Anna keitinliemen jäähtyä ja kaada se sitten takaisin rapujen päälle.

Anna rapujen olla liemessä tarjoamiseen saakka.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuherkut