Keitettyjä rapuja ja tilliä
Julkaistu
Tinan herkullisen rapureseptin salaisuus on keitinliemessä. Ruotsin suosikkikokki maustaa liemen oluella!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 annosta
Ainekset
- 35 elävää rapua
- 6 l vettä
- 3 pulloa olutta
- 275 g karkeaa suolaa
- 10 sokeripalaa
- paljon tilliä
Valmistusohje
Kuumenna vesi, olut, suola, sokeri ja tilli kiehuvaksi. Lisää ravut ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista ravut vedestä ja aseta ne suureen kulhoon. Anna keitinliemen jäähtyä ja kaada se sitten takaisin rapujen päälle.
Anna rapujen olla liemessä tarjoamiseen saakka.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka