Laita ravut lämpöiseen veteen sulamaan. Leikkaa fileestä nahat pois ja kuutioi. Ripottele lohipalojen päälle suolaa ja purista hieman limeä ja anna marinoitua. Kuumenna tilkka öljyä wokissa tai korkeareunaisessa, laakeassa kasarissa. Paistele siinä inkivääri, valkosipuli, sitruunaruoho sekä currytahna, kunnes ne pehmenevät ja alkavat tuoksua voimakkaasti. Lisää kookosmaito ja kiehauta.
Keitä kurpitsa/bataatti kookosmaidossa kypsäksi, varaa aikaa tähän noin vartti. Kun kurpitsa tai bataatti alkaa pehmetä, mutta vaatii vielä hetken keittämistä, lisää kattilaan pestyt, pienet munakoisot sekä kaffirlimen lehdet. Voit joko repiä limelehdet isoiksi paloiksi tai silputa pienenpieneksi suikaleeksi. Sahalaitaista suikaletta saa käärimällä lehdet tiukaksi rullaksi ja leikkaamalla ohuita suikaleita vinosti rullan poikki. Keitä munakoisoja viitisen minuuttia ja lisää lopuksi lohi, sulaneet tiikeriravut sekä kalakastike ja kiehauta rauhallisesti.
Keitto on valmista, kun harmaat ravut muuttuvat kauttaaltaan vaaleanpunaisiksi. Älä keitä tämän jälkeen tai ravut kypsyvät liikaa ja menevät koostumukseltaan jauhoisiksi. Heitä lopuksi kattilaan korianteri ja purista mehut puolikkaasta limestä. Tarkista maku ja viimeistele se tarvittaessa joko kalakastikkeella, limellä, tai jos kaipaat makeutta, makealla thai-chilikastikkeella. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa tai keittona.