1. Sulata kalat osittain. Sulata ja kuori katkaravut. Kuullota kuoria oliiviöljyssä kattilassa. Mittaa kattilaan chilikastike, tabasco ja valkoviini. Lisää vettä niin, että kuoret peittyvät. Keitä 10-15 minuuttia.
2. Kuori ja viipaloi sipuli sekä perunat. Poista paprikoista siemenet ja suikaloi ne. Puhdista ja viipaloi fenkoli. Viipaloi myös tomaatit. Siivilöi katkarapuliemi.
3. Kiehauta liemi ja lisää siihen perunat, fenkoli, sahrami sekä sitruuna- ja appelsiinimehu. Hauduta 8-10 minuuttia. Paloittele sillä välin kala. Lisää kalapalat, tomaattiviipaleet ja paprikaa kattilaan. Jatka hauduttamista vielä 7-8 minuuttia. Lisää katkaravut joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisänä paahtoleipää. Koristele pata tillillä.