Nieriä: Suolaa ja pippuroi nieriät noin tunti ennen kypsennystä.
Liemi: Kiehauta ja anna maustua 15 minuuttia kelmulla peitettynä. Kuumenna höyryäväksi ja nosta pois liedeltä.
Laita nieriäfileet liemeen ja anna kypsyä 5 minuuttia. Nosta paperin päälle ennen esille laittamista.
Pyree: Kuullota hienonnettu sipuli. Lisää porkkanat ja keitä kypsäksi vedessä. Siivilöi ja soseuta sipuli, porkkanat ja voi hienoksi tehosekoittimella. Mausta suolalla.
Tanko: Kuori porkkanat ja leikkaa 3 cm:n paloiksi. Leikkaa omenaporalla tankoja. Säästä ylijäävä osa ja mehusta mehulingolla. Siivilöi ja mausta sokerilla, etikalla, suolalla sekä voilla. Keitä porkkanatangot mehussa kypsiksi.
Kastike: Kuullota currya ja hienonnettua sitruunaruohoa voissa pari minuuttia. Lisää loput aineet ja keitä hiljalleen kunnes sakenee. Mausta suolalla ja siivilöi.
Risotto: Tee ristiviilto tomaattien kuoreen ja kasta ne kiehuvaan veteen 5 sekunniksi. Laita välittömästi jääveteen. Kuori ja poista tomaattien kanta sekä siemenet. Kuutioi.
Kuullota hienonnetut sipulit oliiviöljyssä, lisää riisi ja kuullota vielä hetki. Lisää puolet kanaliemestä ja hauduta hiljalleen kunnes neste on hävinnyt. Lisää loppu kanaliemi ja hauduta sopivan kypsäksi (al dente). Lisää voi, oliiviöljy ja parmesaaniraaste. Sekoita voimakkaasti nuolijalla kunnes on sakeaa. Lisää tomaattikuutiot ja mausta sitruunamehulla, suolalla sekä pippurilla.