1. Liemi: Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhtele sellerinvarret ja kuori palsternakka ja porkkana. Viipaloi kasvikset, pane ne kattilaan ja kaada päälle kalaliemi. Kiehauta ja lisää laakerinlehdet, mausteneilikat ja pippurit. Kuori ja viipaloi inkivääri ja lisää viipaleet kattilaan. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta viinietikalla. Keitä lientä puoli tuntia.
2. Kalafileet: siivilöi liemi. Hauduta kalafileitä liemessä pari minuuttia. Nosta fileet liemestä, pane ne lämpimälle tarjoiluvadille ja pidä lämpimänä. Siivilöi liemi uudelleen.
3. Kastike: Purista puolen sitruunan mehu ja suikaloi kuori. Keitä luumut pehmeiksi toisessa kattilassa ja hienonna. sekoita hienonnetut luumut ja kalafileiden keitinliemi. Lisää sitruunamehu, voi, rusinat, mantelirouhe ja sokeri. Keitä kastiketta pari minuuttia ilman kanssa. Kaada kastike kalafileiden päälle.