1. Pane kana reilunkokoiseen kattilaan, peitä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada vesi pois ja huuhtele kana ja kattila huolellisesti. Hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana, juuriselleri ja purjo.
2. Kaada kattilaan kanan päälle puhdasta vettä, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto. Lisää sipuli, juuriselleri, porkkana ja purjo. Lisää myös valkosipulinkynnet, persilja, rakuuna, timjami, valkopippurit, mausteneilikka ja puolikas laakerinlehti. Hauduta hiljalleen, kunnes liha irtoaa luista helposti. Keittoaika on noin 1-2 tuntia. Keitä riisi. Ota kana kattilasta, poista nahka ja leikkaa liha annospaloiksi. Pidä palat lämpiminä.
3. Leikkaa sipulin- ja omenanpuolikas pieniksi kuutioiksi. Kuumenna voi keskilämpöiseksi ja kuullota sipuli- ja omenakuutioita ja currya pari minuuttia. Sekoita voista ja vehnäjauhoista suurus. Laimenna suurus keitinliemellä ja lisää kattilaan kokoajan sekoittaen, kunnes kastike on sopivan paksua. Keitä 4-5 minuuttia. Lisää ketsuppia väriä antamaan. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Siivilöi kastike ja lisää kerma. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria,