Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kermainen savumuikkukeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Erämiesten toiveet toteutuvat, kun Lihansyöjät valmistavat hirven entrecotea Benjamin Larsenin ohjauksella Vuokatissa! Alkuruoaksi keitetään maittava savumuikkukeitto.

Ainekset

  • 200g savumuikkuja
  • 1 sipuli
  • 300g perunoita
  • 10 maustepippuria
  • 4 laakerinlehteä
  • tilliä
  • suolaa
  • 2 dl kermaa
  • 7 dl vettä

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja mausta suolalla, pippurilla ja laakerinlehdillä. Lisää perunat ja keitä kunnes ovat kypsiä. Kaada kerma joukkoon ja kiehauta, lisää lopuksi savumuikut ja hakattua tilliä.

Tuoreimmat aiheesta

Kalakeitto