Mehevät pesto-silakkarullat
Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 annosta
- 300 g silakkafileitä
- 1/2 tl suolaa
- 3/4 dl Saclàn pesto rossoa tai pesto genovesea
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 2 dl vettä
- 1 tl suolaa
- roseepippureita
- tuoretta basilikaa koristeeksi.
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan.
Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa