Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mehevät pesto-silakkarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu!

Ainekset

  • 4 annosta
  • 300 g silakkafileitä
  • 1/2 tl suolaa
  • 3/4 dl Saclàn pesto rossoa tai pesto genovesea

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • roseepippureita
  • tuoretta basilikaa koristeeksi.

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilakka