Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuhaa Mannerheim

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuha taipuu moneen muotoon keittiössä, mutta oletkos kokeillut jo tätä reseptiä?

Ainekset

  • 600 g kuhafileetä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tuubi piparjuuritahnaa
  • 100 g voita
  • 2 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • uusia perunoita
  • pikkuporkkanoita
  • tilliä

Valmistusohje

Jauhota kuhafileet vehnäjauholla ja paista ne sitten pienessä määrässä voita molemmin puolin.

Kun kalat on käännetty, mausta ne hennosti suolalla ja lisää runsaasti piparjuuritahnaa ja loppu voi pannulle. Mausta tilkalla sitruunamehua.

Keitä lisäkkeeksi perunoita ja kasvislisäkkeeksi pikkuporkkanoita. Koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala