Kuhaa Mannerheim
Kuha taipuu moneen muotoon keittiössä, mutta oletkos kokeillut jo tätä reseptiä?
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 600 g kuhafileetä
- ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tuubi piparjuuritahnaa
- 100 g voita
- 2 rkl sitruunamehua
- suolaa
- uusia perunoita
- pikkuporkkanoita
- tilliä
Valmistusohje
Jauhota kuhafileet vehnäjauholla ja paista ne sitten pienessä määrässä voita molemmin puolin.
Kun kalat on käännetty, mausta ne hennosti suolalla ja lisää runsaasti piparjuuritahnaa ja loppu voi pannulle. Mausta tilkalla sitruunamehua.
Keitä lisäkkeeksi perunoita ja kasvislisäkkeeksi pikkuporkkanoita. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"