Kesäkurpitsaa juuston kera

Varsinkin syksyisin kesäkurpitsaa eli zucchinia on usein tarjolla edullisesti. Sitä käytetään moniin välimerellisiin ruokiin, mutta tämä lisäkeruoka on ylivoimaisen helppo ja nopea valmistaa - ja hyvää.

Ainekset

  • 4 hengelle

Raaka-aineet

  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 1 rkl salottisipulisilppua
  • 100 g juustoraastetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

1. Kuori kesäkurpitsa ja raasta se karkealla terällä, kuten juustokin.

2. Kääntele kurpitsasuikaleet ja sipulisilppu öljyssä pannulla minuutin verran. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja sirottele juustoraaste päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!