Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäkurpitsaa juuston kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Varsinkin syksyisin kesäkurpitsaa eli zucchinia on usein tarjolla edullisesti. Sitä käytetään moniin välimerellisiin ruokiin, mutta tämä lisäkeruoka on ylivoimaisen helppo ja nopea valmistaa - ja hyvää.

Ainekset

  • 4 hengelle

Raaka-aineet

  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 1 rkl salottisipulisilppua
  • 100 g juustoraastetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

1. Kuori kesäkurpitsa ja raasta se karkealla terällä, kuten juustokin.

2. Kääntele kurpitsasuikaleet ja sipulisilppu öljyssä pannulla minuutin verran. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja sirottele juustoraaste päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kesäkurpitsa