Ketsuppi
Julkaistu
Valmista itse ketsuppia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 3 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl öljyä
- 2 dl tomaattipyreetä
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Pilko tomaatit ja valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä.
Sekoita tomaattipyree joukkoon ja mausta sokerilla, etikalla ja mustapippurilla.
Kun sose kiehahtaa, ota se pois hellalta ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
Käytä ketsuppia lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa