Tomaattikastike pizzalle

Hyppysellinen sokeria on todella tärkeä tekijä, joka nostaa tomaattikastikkeen maun nautinnolliseksi. Vaihtele mausteita, niin löydät oman suosikkisi.

4 hengelle

  • 500 g paseerattuja tomaatteja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • 1 tl yrttimausteita

Valmistusohje

1. Kaada paseeratut tomaatit kasariin. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.

3. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Sekoittele silloin tällöin. Levitä kerros tomaattikastiketta pizzapohjalle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!