Tomaattikastike pizzalle
Hyppysellinen sokeria on todella tärkeä tekijä, joka nostaa tomaattikastikkeen maun nautinnolliseksi. Vaihtele mausteita, niin löydät oman suosikkisi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 500 g paseerattuja tomaatteja
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 hyppysellinen sokeria
- 1 tl yrttimausteita
Valmistusohje
1. Kaada paseeratut tomaatit kasariin. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.
3. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Sekoittele silloin tällöin. Levitä kerros tomaattikastiketta pizzapohjalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku