Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattikastike pizzalle

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hyppysellinen sokeria on todella tärkeä tekijä, joka nostaa tomaattikastikkeen maun nautinnolliseksi. Vaihtele mausteita, niin löydät oman suosikkisi.

4 hengelle

  • 500 g paseerattuja tomaatteja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • 1 tl yrttimausteita

Valmistusohje

1. Kaada paseeratut tomaatit kasariin. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.

3. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Sekoittele silloin tällöin. Levitä kerros tomaattikastiketta pizzapohjalle.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattikastike