Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uunissa paistettu kyljysrivi piparjuurisoseella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mainio yhdistelmä.

Neljälle

  • 800-900 g luutonta kyljysriviä
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 tl salviaa tai timjamia
  • 2 omenaa, lohkoina
  • 1 dl lientä kuutiosta

Tarjoiluun

  • omenasosetta
  • vastaraastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta liha ja laita se uunivuokaan, pistä siihen paistolämpömittari. Kaada liemi vuokaan.

2. Paista uunin keskitasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta. Lisää omenalohkot lihan ympärille, kun olet paistanut sitä puoli tuntia.

3. Mausta omenasose piparjuurella ja tarjoile lihan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset