Grillivartaat porsaanfileestä
Porsaanfilee on käytännöllistä ja hyvää varraslihaa. Se valmistuu nopeasti, ja jos se jääkin sisältä hieman raaaksi, se ei haittaa. Yritä grillata/paistaa vartaat keskilämmöllä, niin että niistä tulee kauniin vaaleanpunaisia keskeltä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 350 g porsaanfileetä paloina
- 8 pikkusipulia
- 2 maissintähkää, viipaloituina
- 1 punainen paprika, paloiteltuna
- 2 vihreää paprikaa, paloiteltuina
Marinadi
- 1 dl rapsiöljyä
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- ½ rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi, lisää siihen lihapalat ja anna vetäytyä 3-4 tuntia, valuta sitten lihat.
2. Ryöppää sipulit nopeasti kiehuvassa vedessä ja kuori ne sitten.
3. Pujota lihaa ja kasviksia vartaille.
4. Penslaa marinadilla ja grillaa hiilloksella kunnes liha tuntuu kypsältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku