Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kiinanpata porsaanfileellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämmittävä pata kylmään päivään. Tarjoile keitetyn riisin tai perunalumen kera. Mango chutney tai sweet chili -kastike antavat mukavaa lisämakua.

Neljälle

  • 500 g porsaanfileetä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • ½ rkl currya
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 250 g vihreitä papuja, pakasteena
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Lisukkeeksi

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Viipaloi porsaanfilee.

2. Paista sipulia voissa, puuteroi päälle curry. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

3. Ruskista lihaviipaleet ja laita pataan sipulien kanssa. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle tomaatit.

4. Keitä kannen alla kunnes liha on mureaa. Anna papujen kiehua mukana viimeiset 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata