Kiinanpata porsaanfileellä

Lämmittävä pata kylmään päivään. Tarjoile keitetyn riisin tai perunalumen kera. Mango chutney tai sweet chili -kastike antavat mukavaa lisämakua.

Neljälle

  • 500 g porsaanfileetä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • ½ rkl currya
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 250 g vihreitä papuja, pakasteena
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Lisukkeeksi

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Viipaloi porsaanfilee.

2. Paista sipulia voissa, puuteroi päälle curry. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

3. Ruskista lihaviipaleet ja laita pataan sipulien kanssa. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle tomaatit.

4. Keitä kannen alla kunnes liha on mureaa. Anna papujen kiehua mukana viimeiset 15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.