Filee paprikasuikaleilla
Tämä on helppo ja maukas tapa muunnella rakastettua porsaanfileetä. Tämän ruoan voit valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja vain lämmittää ennen tarjoilua. Säilytä siinä tapauksessa liha ja kastike mielellään erikseen, ja kaada kuuma vihannesseos lihalle vasta tarjoillessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600-700 g porsaanfileetä
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 4 paprikaa, suikaloituina
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
- voita
Valmistusohje
1. Mausta filee, ruskista hyvin joka puolelta, alenna lämpöä ja anna paistua kypsäksi n. 20 minuuttia.
2. Paista sipuli voissa teflonpannussa.
3. Lisää paprika, kaada mukaan viini ja tomaatit. Mausta ja anna kiehua hiljalleen kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
4. Tarjoile vihannesseos fileen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku