Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Filee paprikasuikaleilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppo ja maukas tapa muunnella rakastettua porsaanfileetä. Tämän ruoan voit valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja vain lämmittää ennen tarjoilua. Säilytä siinä tapauksessa liha ja kastike mielellään erikseen, ja kaada kuuma vihannesseos lihalle vasta tarjoillessa.

Neljälle

  • 600-700 g porsaanfileetä
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 4 paprikaa, suikaloituina
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Mausta filee, ruskista hyvin joka puolelta, alenna lämpöä ja anna paistua kypsäksi n. 20 minuuttia.

2. Paista sipuli voissa teflonpannussa.

3. Lisää paprika, kaada mukaan viini ja tomaatit. Mausta ja anna kiehua hiljalleen kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

4. Tarjoile vihannesseos fileen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee