Täytetyt, hedelmäiset kinkkurullat
Älä valitse liian ohuita kinkkuviipaleita näihin rulliin!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 8 suurta viipaletta savukinkkua, ei liian ohuita
Täyte
- 1 prk hedelmäcocktailia, n. 425 g
- 1 lavakurkku, kuutioina
- 1 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, ranskankerma, suola ja pippuri. Kääntele mukaan kurkku ja valutetut purkkihedelmät.
2. Laita kinkkuviipaleet yhteen pareittain, muotoile tuuteiksi ja täytä. Koristele hedelmillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa