Täytettyä salamia
Salamin voit korvata meetvurstilla. Täytä viipaleet hedelmäisellä majoneesisalaatilla ja tarjoile kauniina osana voileipäpöytää.
- Ruokavalio: Gluteeniton
20 kpl
- 20 viipaletta salamia
Täyte
- 1 lohko juuriselleriä, n. 200 g, karkeasti raastettuna
- 3 omenaa, pieninä kuutioina
- 1 prk persikoita, n. 400 g, pieninä kuutioina
- 1 dl majoneesia
- 1 ½ dl kermaviiliä
- 2 tl dijonsinappia
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, kermaviili ja sinappi. Mausta mustapippurilla. Kääntele mukaan selleri ja hedelmät.
2. Laita makkaraviipaleelle nokare täytettä, taittele tuutiksi ja laita vadille, toista kaikkien salamien kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"