Sillituutit
Julkaistu
Tämän yksinkertaisemmaksi ei annos voi tulla. Kaikkein parhaalta tötteröt maistuvat, jos silli on lämmintä. Mutta kyllä ne maistuvat kylminäkin.
8 tuuttia
- 8 lapinrieskaa
- 8 paistosillinfileetä
- tilliä
- 8 keitettyä perunaa siivuina
- voita
Valmistusohje
1. Paista sillifileet voissa.
2. Voitele rieskat voilla, aseta jokaiseen päälle perunaviipaleita ja sillifilee sekä tilliä ja kääri tötterölle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi