Hapankaalipata kasslerin kera
Maukas ja terveellinen pataruoka, jossa on saksalainen säväys.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- n. 850 g hapankaalia
- 1 sipuli siivuina
- 2 paprikaa siivuina
- 400 g savukassleria tai
- savukinkkua kuutioina
- kuivaa valkoviiniä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku