Hapankaalipata kasslerin kera

Maukas ja terveellinen pataruoka, jossa on saksalainen säväys.

Neljälle

  • n. 850 g hapankaalia
  • 1 sipuli siivuina
  • 2 paprikaa siivuina
  • 400 g savukassleria tai
  • savukinkkua kuutioina
  • kuivaa valkoviiniä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa.

2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.