Hapankaalipata kasslerin kera
Julkaistu
Maukas ja terveellinen pataruoka, jossa on saksalainen säväys.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- n. 850 g hapankaalia
- 1 sipuli siivuina
- 2 paprikaa siivuina
- 400 g savukassleria tai
- savukinkkua kuutioina
- kuivaa valkoviiniä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi