Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäinen matjessillisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuulostaa ehkä oudolta yhdistää omenaa, kurkkua, perunaa ja sipulia matjessillin kanssa, mutta sekoitus on raikas ja sopii täydellisesti näkkileivän päälle oluen kera nautittavaksi.

4 hengelle

  • 1 purkki valutettua matjessilliä
  • 4 keitettyä kylmää perunaa
  • 1 omena
  • 8-10 viipaletta maustekurkkua
  • 1/2 puna- tai keltasipuli
  • 1 dl majoneesia
  • suolaa ja valkopippuria jauhettuna

Valmistusohje

1. Silppua sipuli pieneksi ja leikkaa loput ainekset kuutioiksi.

2. Sekoita ainekset keskenään ja kääntele mukaan majoneesi. Maista suola ja llisää tarvittaessa sekä ripaus pippuria. Anna salaatin vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli