Kesäinen matjessillisalaatti
Kuulostaa ehkä oudolta yhdistää omenaa, kurkkua, perunaa ja sipulia matjessillin kanssa, mutta sekoitus on raikas ja sopii täydellisesti näkkileivän päälle oluen kera nautittavaksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 hengelle
- 1 purkki valutettua matjessilliä
- 4 keitettyä kylmää perunaa
- 1 omena
- 8-10 viipaletta maustekurkkua
- 1/2 puna- tai keltasipuli
- 1 dl majoneesia
- suolaa ja valkopippuria jauhettuna
Valmistusohje
1. Silppua sipuli pieneksi ja leikkaa loput ainekset kuutioiksi.
2. Sekoita ainekset keskenään ja kääntele mukaan majoneesi. Maista suola ja llisää tarvittaessa sekä ripaus pippuria. Anna salaatin vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"